Внимание към детайлите при мебелите за баня София

мебелите за баня София

Внимание към детайлите при мебелите за баня София. Минималният набор от мебели в банята е шкаф под мивката с шкаф за съхранение, този модел се нарича още и с други имена, огледален шкаф или отделно огледало. С малка баня огледалните шкафове значително спестяват място и полезните малки неща винаги ще бъдат под ръка.

Внимание към детайлите при мебелите за баня София

Ако в банята е планирана горна мивка, тогава можете да инсталирате плот и да изградите шкафове под него. Тази опция придава на банята елегантен и модерен вид. Кошът за пране може да се вгради и под плота, а моделът на колелца е подходящ не само за съхранение на вещи, но и като допълнителна зона за сядане.

Тесните шкафове като мебели за баня са идеални за тоалетни принадлежности и козметика. Те могат да бъдат монтирани или подови, заемат малко място. Пространството под банята също може да бъде функционално: система за съхранение, скрита зад страничния екран, ще ви позволи да съхранявате домакински химикали и продукти за грижа и да спестите свободно пространство.

Външният вид на мебелите за баня до голяма степен зависи от качеството на обкова. Крепежни елементи, дръжки, панти, водачи трябва да са устойчиви на постоянно излагане на пара и вода. По-добре е да се даде предпочитание на хромирано покритие – то не потъмнява и лесно се почиства от варовик.

Как да изберем правилното обзавеждане за баня

От какво се състои стандартният комплект? Какви материали и видове покрития съществуват, каква е разликата между тях. Ето го и малкият съвет от професионалистите.

Помещението за баня е не само санитарна техника, това са и мебели като място за съхранение на съпътстващи стоки от различни видове, които са точното място до мивката и пералнята. По правило в такива помещения се съхраняват различни видове домакински химикали и продукти за грижа за тялото като:

  • твърди и течни сапуни, душ гелове, шампоани, различни продукти за коса;
  • перилни препарати, балсами за пране, почистващи препарати за перални машини;
  • пасти за зъби и четки за зъби, пяна за бръснене и кремове след бръснене, самобръсначки;
  • козметични принадлежности, мокри кърпички, тоалетна хартия, хартиени кърпи;
  • почистващи препарати за вани, тоалетни, мивки, както и препарати за почистване на подове и др.

А също и всякакви принадлежности за баня: гъби, рендета, четки с дълги дръжки за миене на гърба и много други. И всичко това трябва да се побере в ограничена площ, така че да не пречи на използването на помещенията. За да направите това, трябва да изберете правилно и да закупите едни наистина висококачествени мебели за баня.

Внимание към детайлите при мебелите за баня София
Scroll to top