Строителни отпадъци след къртене за чистене и извозване 

къртене чистене и извозване 

Строителни отпадъци след къртене за чистене и извозване. Обектите за строителство, разрушаване и изкопни работи генерират различни видове отпадъци, които изискват да управлявате и изхвърляте правилно. Инертните отпадъци, които включват бетон, тухли, асфалт, камъни и пръст, съставляват по-голямата част от отпадъците от строителство, разрушаване и изкопни работи, но вероятно ще произвеждате и различни други видове.  

Строителни отпадъци след къртене за чистене и извозване 

Строителното почистване е доста различно от типичното почистване поради естеството на материалите, които трябва да бъдат извозени. Това включва строителен прах, стикери, остатъци от лепило, строителни остатъци и излишък от боя, наред с много други неща. Почистването на строителна площадка изисква опит, както и разнообразие от професионални инструменти и техники за почистване. 

Често срещаните видове строителни отпадъци включват: 

  • Бетон, тухли, керемиди, цимент и керамика. 
  • Дърво, стъкло и пластмаса. 
  • Изолационни и азбестови материали. 
  • Битумни смеси, каменовъглен катран и катран. 
  • Метални отпадъци (като тръби). 
  • Пръст и камъни. 
  • Бои и лакове. 
  • Лепила и уплътнители. 

Трябва да започне с това, което е може би най-очевидната стъпка – премахването и извозването на големи отпадъци от обекта. Това често включва остатъци от нови строителни материали (отрезки от дървен материал, шперплатови листове, ламарина, подови настилки и др.); празни или почти празни кутии от боя, петна, полиуретаново покритие или други дейности и понякога някои остатъци след къртене.  

Къртене на комин 

Факт е, че в големите градове, където жилищните блокове и някои административни сгради отдавна са на централно отопление, все още съществуват старите коминни тела, които заемат не малко място, образуват чупки и ниши в стените и затрудняват обзавеждането.  

Къртене на баня 

Нашите специалисти ще демонтират и премахнат захабената санитарна техника, след което бързо и професионално ще изкъртят настилката и облицовката от фаянсови плочки, мозайка, теракота. Изисква предварителни познания за разположението на водопроводната и ел. инсталация в помещението, тяхното изключване и изолиране, за да бъдат последващите дейности безопасни и безвредни за сградната инсталация.

Едва след подготвителните работи, нашият екип ще се заеме с къртене, чистене и извозване на мазилка, къртене на мозайка или фаянс до пълното почистване на помещението и извозването на строителните отпадъци и ненужен санитарен фаянс до законно сметище със собствен транспорт. Имате ли план за ремонт на банята – доверете ни спокойно тази задача. 

Строителни отпадъци след къртене за чистене и извозване 
Scroll to top