НатАспин и правилно хранене за добро кръвообращение

НатАспин и правилно хранене за добро кръвообращение

НатАспин и правилно хранене за добро кръвообращение. Пригответе се да запишете какво да купите следващия път в хранителния магазин. Лютата чушка съдържа витамини Е, А, С, В6, богата на магнезий, калий и желязо. Лютите чушки (не само кайен, но и чили, табаско, халапеньо) са известни с друго съединение, което съдържат – капсаицин. Смята се, че този алкалоид има аналгетичен ефект, но именно той придава на зеленчука такава острота.

НатАспин и правилно хранене за добро кръвообращение

Цвекло

Цвеклото наистина повишава нивата на азотен оксид, поради което зеленчукът толкова често се препоръчва на спортисти. Можете да използвате кореновата култура под формата на сок от цвекло: първо, това е вкусно, и второ, това ще помогне за нормализиране на кръвното налягане.

Нар

Този сочен, сладък плод е много добро съдоразширяващо и благодарение на полифенолите и нитратите в състава, които ще ви помогнат да се ободрите и в същото време да нормализирате кръвния поток. Налягането ще спадне и кръвта ще започне да циркулира по-добре и ще доставя повече кислород и хранителни вещества на мускулите. Супер плод.

Изследваният показват, че няколко чаши сок от нар преди физическа активност подобряват производителността, предпазват мускулите от увреждане и намаляват болката след тренировка.

Риба

Сьомга, скумрия, пъстърва, херинга и камбала – която и от тези риби да приготвите за вечеря, сърцето ви ще бъде доволно. Рибеното масло обаче, подобно на месото, подобрява кръвообращението. Въпросът е високото съдържание на омега-3 мастни киселини, които естествено разреждат кръвта и имат антикоагулантни свойства, тоест ефективно предпазват кръвоносните съдове от образуването на кръвни съсиреци. И това е много важно.

Кръвообращението е една от най-важните функции на тялото. Неправилният начин на живот, някои заболявания и възрастта могат да доведат до неговото нарушаване.

Кръвообращението е постоянно движение на кръвта. Добавката НатАспин може да Ви осигури това. Така всеки орган и всяка клетка се снабдяват с необходимите хранителни вещества и кислород. Без правилно кръвообращение тялото ще изпитва глад и няма да може да изпълнява функциите си пълноценно. Той ще даде тревожни сигнали под формата на неприятни симптоми: умора, апатия, бледност на кожата и много други. Всичко това показва необходимостта от задължителни промени в ежедневието Ви.

НатАспин и правилно хранене за добро кръвообращение
Scroll to top