Коледно парти  с печене на коледни сладки

Коледно парти  с печене на коледни сладки

Коледно парти  с печене на коледни сладки. Една от идеите за новогодишно фирмено парти, която може да се реализира бързо и без много подготовка, е съвместното правене на новогодишни сладкиши. Това изисква да разполагате с добре оборудвана кухня с фурна и да имате достатъчен брой колеги във Вашия екип или отдел. Изживейте детските спомени и прекарайте уютни часове, забавлявайте се, правейки заедно различни коледни сладки. Получените печива, като ванилови полумесеци, канелени звезди и др., може да опаковате за подаръци и разбира се да изядете.

Коледно парти  с печене на коледни сладки

Докато бисквитките се пекат и изстиват, можете да приготвите вкусно коледно меню и да завършите коледното парти в уютна обстановка с храна и напитки.

Планиране на основните елементи на новогодишно парти. В зависимост от големината на компанията, усилията, необходими за планиране на новогодишно парти, могат да варират значително. Екип от 10 служители вероятно може да изясни ключовите точки на корпоративно събитие на една среща. При по-голям брой участници обаче, подготовката на новогодишно парти изисква професионален подход.

Определете бюджета на Вашето коледно парти

На първо място, трябва да определите бюджета си за коледно парти. Добър ориентир за това е немското данъчно облекчение: Както при всяко друго корпоративно събитие, разходите за коледно парти са необлагаеми до €110 на участник. Тази сума е разумна, ако осигурявате храна и напитки за служителите си, но не включва големи разходи за мястото или програмата за поддръжка.

След това можете да помислите как искате да отпразнувате празника със служителите си и какви идеи можете да реализирате в рамките на бюджета си. Различни идеи за коледно парти вече са представени в началото на тази статия. Потърсете в интернет възможни доставчици на услуги за вашата планирана програма.

Направете списък с очакваните разходи на човек и стеснете възможностите си въз основа на бюджета си. Ако можете да организирате вашето коледно парти в собствените си помещения, това е може би най-евтиният вариант.

Коледно парти  с печене на коледни сладки
Scroll to top