Как картината в хола Ви да бъде забелязана?

Как картината в хола Ви да бъде забелязана?

Как картината в хола Ви да бъде забелязана? Идеите за картина в хола може да не са в челните редици на ума ни, когато мислим как да декорираме всекидневна, но трябва да бъдат.

Обикновено селекциите от най-добрите идеи за изкуство за всекидневна включва изящни идеи за стени за всекидневна със стенописи, красиви акцентни стени, забележителни тапети и произведения на изкуството, които да подхождат на стила на всеки дом. И ние сме включили тон съвети за дизайн с добавена стойност за вашата съществуваща всекидневна идеи.

Как картината в хола Ви да бъде забелязана?

Така че независимо дали оформлението на хола ви е дълго, с отворен план или с по-малка страна, винаги има начини да внесете изкуство във вашата схема. Освен това, има голямо разнообразие от стилове, цветови предпочитания и бюджети и, както винаги, има идеи за изкуство за всекидневна, които можете да възприемете бързо – не е необходим цялостен ремонт.

Направете изявление във всекидневната си

С предлаганото изобилие от картини, всекидневните са идеално място за окачане на любими произведения на изкуството.

„Когато купувате изкуство, има два наистина ефективни начина да направите изявление с изкуство в жизнено пространство“, отбелязва Камила Кларк, творчески директор в Albion Nord. „Първото е да играем с мащаба. Възползвайте се максимално от пространството на стената и изберете мащабно произведение на изкуството, което обхваща цялата височина на стената. Ще се почувства смело и въздействащо. Друг интересен начин да направите изявление е да създадете художествена стена. Играйте със смесица от произведения в различни размери, цветове и жанрове.“

Инвестирайте в най-добрите рамки за картини

Мартин Уолър, основател на Andrew Martin, съветва „да окачите картината в хола на нивото на очите или малко над него и никога да не подценявате значението на рамкирането – това е цена, която никога не трябва да въздържате. Правилната рамка може да трансформира картина и е от решаващо значение за цялостното усещане на произведението. Поиграйте си с оформлението на вашите рамки, преди да ги окачите; изпробвайте равномерно разположени редове и колони или експериментирайте с асиметрични формации за нещо малко по-различно.

Заложете на мащабно изкуство в малка стая

Хората често смятат, че трябва да купуват картина в малък мащаб за малка всекидневна, но това всъщност прави пространството да се чувства по-малко. Не се страхувайте да напълните стаята – инвестирайте в голяма картина, което изпълва изцяло стената, и не пестете от рамката. Не само, че закупуването на произведения на изкуството в по-голям мащаб ще изглежда по-добре, то също ще направи хола ви много по-интересен: печелившо!

Поръчайте картина за хола по поръчка

Увеличеното изкуство е в центъра на вниманието на интериорния дизайн тази година. Използването на картина за запълване на стена с едно драматично изображение е смел ход, но е логично развитие, ако вече сте използвали шарени тапети. Много дизайни на картини вече се предлагат като тапети, което ги прави по-лесни за постигане. Опитайте да боядисате околните стени в допълнителен цвят, съвпадащ с картината.

Как картината в хола Ви да бъде забелязана?
Scroll to top